Ce este TempMon?

TempMon is un Sistem de monitorizare a temperaturii care elimina citirea manuala a temperaturii de cateva ori pe zi. Sistemul masoarea temperatura si ia decizii de alertare in functie de modul in care a fost configurat. Se pot modifica temperaturile normale de functionare, tipul de alertare – e-mail sau SMS, intervalul de citire a temperaturilor.
Sistemul TempMon este conceput pentru a fi cat mai durabil si fiabil, astfel incat se va verifica periodic functionarea corecta a toturor senzorilor, nivelul bateriei din senzori, lipsa conexiunii la internet sau lipsa tensiunii de alimentare.
Pe langa alertele prin e-mail si SMS, TempMon ofera si o interfata web unde se pot urmari obiectivele in timp real, se pot configura senzorii si modemurile si se pot genera diverse rapoarte dupa criterii configurabile.

Măsoară

Raportează

Controlează

Caracteristici principale

Previne Alterarea Alimentelor

Primesti alerte in timp real prin e-mail, SMS sau interfata web cand marfa din magazinul tau este in pericol de alterare din cauza temperaturilor crescute.

Economiseste Timp si Resurse

Temperatura din fiecare vitrina frigorifica, frigider sau congelator este masurata automat in fiecare ora. Erorile umane sunt eliminate!

Usor de Instalat si de Folosit

Sistemul TempMon poate fi instalat in cateva minute si interfata web simplifica foarte mult configurarea si folosirea monitorizarii de la distanta a temperaturii.

Putere Mica

Senzorii wireless TempMon sunt echipati cu un sistem de management al consumului de energie care permite functionarea lor chiar si pana la 5 ani fara schimbarea bateriei.

Asistenţă Permanentă

Vom fi alertati automat in cazul unor defectiuni in sistem, dar in cazul in care acest lucru nu se intampla raspundem rapid la orice solicitare venita pe e-mail sau telefon.

Interactivitate

Modul in care prezentam informatia este in continua schimbare si avem nevoie de orice sugestie din partea clientilor pentru a-i ajuta sa obtina cat mai mult de la TempMon.

Problema

Companiile care comercializeaza produse perisabile sunt obligate sa se asigure mereu ca nu au in vanzare produse de o calitate inferioara sau chiar alterate.


Depozitarea alimentelor in temperaturi situate in afara celor normale de functionale in vitrine frigorifice si camere de racire duce la degradarea produselor si chiar alterarea lor.

Solutia

TempMon este un sistem care permite monitorizarea in permanenta a temperaturilor la care sunt tinute toate produsele perisabile dintr-un magazin.


Persoanele responsabile sunt alertate imediat dupa detectarea unei temperaturi situate in afara valorilor normale. Alertarea se face prin SMS, e-mail si vizual in interfata web.

Caracteristici

Sistemul monitorizeaza temperatura in interiorul vitrinelor frigorifice sau a camerelor de racire. Toate aceste valori vor fi prelucrate si se vor emite diverse stari de avarie in cazul in care situatia o cere.


Comunicarea starilor de alarma se va putea face prin SMS sau prin e-mail, dar si vizual in aplicatia web.

• Elimina riscul de a pierde produse prin alterare.


• Elibereaza personalul de taskuri neproductive si permite concentrarea pe taskuri ce adauga valoare companiei.


• Ofera statistici si rapoarte detaliate pentru fiecare senzor, magazin, zona si pentru toate obiectivele monitorizate.

Instalare

Instalarea senzorilor in magazine se face foarte simplu, prin lipire cu banda dublu adeziva in interiorul vitrinelor frigorifice.


Instalarea si configurarea senzorilor pentru un magazin cu 10 vitrine frigorifice dureaza mai putin de 30 de minute si poate fi facuta in timpul orelor de program fara a perturba activititatea obisnuita.

Îți stăm la dispoziție pentru detalii

Contactează-ne acum!

0721 157 297

office@tempmon.ro

office@circuitdesign.ro

Întrebări frecvente

The Maximum number of Sensors one Gateway can handle is 25 in Standard Version and 255 in Extended Versions.

The maximum distance between a Sensor and a Gateway is “infinite”.

The maximum distance you can place a Sensor from a Gateway and still be able to function correctly depends on the type of Antenna is mounted on the Sensor. We currently have 2 types (short range: 10m) and long range (70m).

We do not know the exact number! But can Guess…
We estimate the traffic on the SIM card will be about 40MB/Month

The Standard Version only allows 1 Gateway and up to 25 Sensors.

On the Extended Version….Yes we can customize the System to operate with multiple Sensors and Multiple Gateways (even in close proximity of each other, they will act as separate networks)

Contact:

 

E-mail: office@tempmon.ro sau office@circuitdesign.ro

Mobil: 0721 157 297